Δύο άνθρωποι, ο αστυνομικός Πέτρος Ελευθερίου, 50 ετών και δεύτερο πρόσωπο τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής, σε οδικό δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Αρχηγείου Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στις 7:40 το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, έχασε τη ζωή του ο Αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου, του Αστυνομικού Σταθμού Βορόκληνης, καθώς και δεύτερο πρόσωπο, του οποίου τα στοιχεία ακόμη παραμένουν άγνωστα».

Συγκεκριμένα, «μετά από πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, μετέβησαν στο σημείο μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Βορόκληνης του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών».

Στάθμευσε στη λωρίδα ασφαλείας

Προστίθεται πως «όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο, ο αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου στάθμευσε το περιπολικό στη λωρίδα ασφαλείας. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει το πρόσωπο εκτός του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, παρασύρθηκαν και οι δύο από διερχόμενο όχημα με οδηγό 45χρονο».

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Τα αιτία του θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Αρχηγείου και Λάρνακας, σε συνεργασία με την υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

ΠΗΓΗ:in