Φωτογραφίες που δείχνουν τα 19 μέλη της ελληνικής αποστολής λίγα μόλις λεπτά μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Βεγγάζης δημοσίευσε η ιστοσελίδα “The Libya Update”.

Λιβύη

Όπως φαίνεται, τα μέλη της ελληνικής αποστολής, 16 εκ των οποίων ήταν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημερώνονται στην πίστα του αεροδρομίου λίγο πριν επιβιβαστούν στο μοιραίο λεωφορείο για να ξεκινήσουν την αποστολή έρευνας και διάσωσης στη πλημμυρισμένη Λιβύη. 

«Μονάδες του ελληνικού στρατού φτάνουν στη Λιβύη για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που σάρωσαν περιοχές της ανατολικής περιοχής της χώρας» έγραφε σε άρθρο του ο ιστότοπος “The Libya Update” ενώ λίγη ώρα μετά αναρτούσε το συγκλονιστικό βίντεο που φαίνεται να καίγεται το όχημά μεταφοράς τους μετά τη σύγκρουση με ένα φορτηγό.

Λιβύη

Οι δέκα από τους 13 συνολικά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Λιβύη

Λιβύη

Πηγή: skai.gr