32.7 C
Athens
Friday, June 14, 2024

Ατελείωτος κατήφορος

Σε φίλα προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ site φιλοξενείται...

Βανδάλισαν το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου

Δύο ακτιβιστές κόλλησαν αφίσες του Γουάλας και...

Η διαφυγή από το μπαλκόνι και το κομμένο αυτί του δολοφόνου της Κουβανής τρανς

ΕλλάδαΗ διαφυγή από το μπαλκόνι και το κομμένο αυτί του δολοφόνου της Κουβανής τρανς

Ο πρώην ιδιοκτήτης μικρού σούπερ μάρκετ που είχε γίνει «ακόλουθος» της 46χρονης, η κλειδωμένη πόρτα και το «μοιραίο» πλάνο από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής

Από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της 46χρονης Κουβανής τρανς, με ρούχα γεμάτα αίμα και με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα – από την προσπάθεια του θύματος να αποφύγει τα φονικά κτυπήματα του- είχε διαφύγει ο 35χρονος αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη για την εν ψυχρω δολοφονία της πριν από 10 ημέρες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσιάζει το in, o αλλοδαπός κατηγορούμενος πρώην ιδιοκτήτης μικρού σουπερ μαρκετ στο κέντρο της Αθήνας φέρεται να επισκεπτόταν σχετικά συχνά την 46χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της, αλλά και σε άλλους χώρους ως μόνιμος «ακόλουθος» της.

Εκείνο το μοιραίο βράδυ η άτυχη Κουβανή εισήλθε στο διαμέρισμα της με την συνοδεία του 35χρονου, κλείδωσε το διαμέρισμα της κι έκρυψε τα κλειδιά της που δεν μπορούσε να εντοπίσει αργότερα ο δολοφόνος που αναζήτησε διέξοδο στο μπαλκόνι. Με τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής να τον εντοπίζουν μετά από εξέταση καμερών από το σημείο της φονικής επίθεσης, μέχρι σε απόσταση περίπου 700-800 μέτρων στην Γ’ Σεπτεμβρίου όπου καταγράφηκαν οι κινήσεις του για τελευταία φορά.

Κι όπου στο οπτικό υλικό μιας κάμερας, σε ένα σημείο της διαδρομής του, φάνηκε με ευκρίνεια το πρόσωπο του και κατέστη εύκολη η αναγνώριση κι ακολούθως ο εντοπισμός του.

Αρνείται ότι τη σκότωσε

Με τον δράστη να παραδέχεται στους αστυνομικούς ότι είχε βρεθεί στο διαμέρισμα της 46χρονης αλλά ν’ αρνείται ότι ήταν αυτός που τη σκότωσε. Αφήνοντας έτσι προς το παρόν αναπάντητο το ερώτημα για το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας. Χωρίς ωστόσο να δίνει άλλες επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Επιβαρυντικό στοιχείο θεωρείται ότι βρέθηκε αποτύπωμα του σε αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς, ενώ εξετάζεται αν το γενετικό υλικό του ταυτοποιείται με αυτό που έχει εντοπισθεί στο σώμα της δολοφονηθείσας.

Όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου, όταν το θύμα –που είχε έλθει προ τετραετίας στην Ελλάδα κι εργαζόταν σε γνωστό νυκτερινό μαγαζί- εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στα άνω άκρα. Ο θάνατος της αποδόθηκε σε αιμορραγικό σοκ.

Τραύματα έφερε και ο 37χρονος από το Μπαγκλαντες ο οποίος είχε και κομμένο αυτί από την απεγνωσμένη προσπάθεια της 46χρονης να αποφύγει το μοιραίο.

ΠΗΓΗ:in.gr

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles