20 C
Athens
Friday, December 1, 2023

Δεν δέχτηκε καν να δει τους εργαζόμενους του Αστεροσκοπείου ο Κικίλιας

Δείγματα πολιτικής αναλγησίας και απαξίωσης των επιστημόνων,...

Γλυπτά Παρθενώνα: Ο πολιτικός διασυρμός μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η συμπεριφορά...

Πίσω στο «μαντρί» οι Σπαρτιάτες – Τα «μαζεύουν» μη χάσουν την «κουτάλα»

Right NowΠίσω στο «μαντρί» οι Σπαρτιάτες – Τα «μαζεύουν» μη χάσουν την «κουτάλα»

Αφού πρώτα «μάζεψε» τα περί «Greek mafia» ο Βασίλης Στίγκας, τον ακολούθησαν και οι βουλευτές των Σπαρτιατών δηλώνοντας πίστη στον πρόεδρο, την… Δημοκρατία και τον Θεό

Πρώην διαγραφέντες, ανεξάρτητοι και μη, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών – αυτή που αναδείχθηκε από τις εκλογές, δηλαδή – αλλάζει «ρότα», ακολουθώντας το παράδειγμα του προέδρου της, Βασίλη Στίγκα, και δηλώνει πως στηρίζει «ανεπιφύλακτα« τον αρχηγό.

Ας μην ξεχνάμε πως λίγο πριν διαβεί το «κατώφλι» του Αρείου Πάγου ο Στίγκας πήρε πίσω τους διαγραφέντες βουλευτές του, Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά, και το σημαντικότερο, μία ημέρα πριν, υποστήριξε ότι «οι χαρακτηρισμοί, ‘Greek Mafia’ και ‘ομάδα εκβιαστών’, δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την κοινοβουλευτική ομάδα μας».

«Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ‘Σπαρτιάτες’, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του κόμματος», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους και οι 11 βουλευτές.

Παράλληλα, δηλώνουν «βαθά δημοκράτες και νομοταγείς» οι… θαυμαστές του καταδικασμένου φασίστα Κασιδιάρη – που με την στήριξή του μπήκαν στη Βουλή και με την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας κόντεψαν να διαλυθούν – και σημειώνουν ότι προχωρούν «ενωμένοι» στην επόμενα μέρα, υπό την ηγεσία του Στίγκα, και με τη… «βοήθεια του Θεού», με στόχο «μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση».

Και για όσους δεν κατάλαβαν, είναι πολλά… «τα λεφτά Άρη», αλλά και τα παιχνίδια εξουσίας που ακόμη κάποιοι επιτρέπουν στον έγκλειστο στις φυλακές νεοναζί να παίζει με την πολιτική ζωή του τόπου.

Η ανακοίνωση των βουλευτών των Σπαρτιατών

Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.

Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.

Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.

Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».

Μετά τιμής,

Οι βουλετές

ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών), ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών), ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών), ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς), ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής), ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας), ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας), ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου), ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης), ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης), ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)

ΠΗΓΗ:in

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles